Blogarkiv

Farvel Finland

Status

Jeg kommer altså til at savne dig!

I dag har jeg været rundt i Helsinki og se lidt ting, men jeg havde ikke så lang tid, så det blev ikke til det helt store.. Men det var nu dejligt at komme tilbage dertil!

Lige nu sidder jeg i Københavns lufthavn og venter på mit fly til Århus, så nu er Nordjobb-sommeren helt slut. Det har været en fantastisk oplevelse!

Reklamer

Helsinki

Status

Nu er overnatning i Helsinki bestilt, og det samme er busbilletten dertil :) Det bliver fedt med en dag i Helsinki, så jeg kan få set lidt der!
Dem på arbejdet har været rigtig søde til at hjælpe mig med at få bestilt, for alting stod på finsk, og det er godt nok rart at have dem at gå til, når man ikke forstår noget!

Eino Leino dagen

Status

I fredags var det Eino Leino dagen, og den levede ikke helt op til mine forventninger..

Det var ikke, som min mor mente, en national Angry Birds dag, og det var heller ikke en dag med folkedans, vodka og knive, som min far gættede på.

Eino Leino var åbenbart en pioneer indenfor finsk digtning, og derfor har han fået sin egen dag. Lidt skuffende :p

Velkommen til Finland!

Status

Så er jeg (endelig) fremme i Turku! Jeg synes, det har været en ret lang tur herover, men den har heldigvis være nem.. Nu sidder jeg på Hostel Turku og slapper lidt af, mens jeg venter på at få nøglen til min lejlighed.

Jeg har fået mit arbejdsskema, og det passer perfekt med mine planer, og jeg skal vist endda arbejde med en anden dansk pige, så det bliver spændende :)

Vejret er ikke helt perfekt – 15 grader og overskyet, men det kunne være meget værre!